Sessió de contes: Aleix l’explorador

4t Festival de Narració Oral de Barcelona

Festival de contes de BCN. MUNT DE MOTS 2013El dimecres 23 d’octubre de 2013, a les 17:30 h., vaig tenir el plaer de fer una Sessió de Contes per a públic infantil, a la Biblioteca de Collserola. En el programa del 4t Festival de Munt de Mots.
http://www.muntdemots.org/2013/

Sobre la sessió:
ALEIX L’EXPLORADOR
L’Aleix somia un dia amb una pluja d’estels, un d’ells cau sobre la terra i les espurnes entren per la finestra de la seva habitació, sobre el barret de paper de periòdic que li va fer el seu pare, el barret d’explorador. A partir d’aquell moment el barret ha adquirit propietats màgiques que el porten allà on vol i viu meravelloses aventures.

Sesión de cuentos. Carmen Glez. Alex el explorador

 

DIRIGIT A:
Nens i nenes a partir de quatre anys.

QUAN:
Dimecres 23/10/13; 17:30 h.

DURADA aproximada:
50 minuts

ON:
Biblioteca Collserola
C. dels Reis Catòlics, 16-34; Barcelona
Tel. 93 406 91 11
Funicular de Vallvidrera; Vallvidrera superior
Peu del funicular
Bus: 128, 111
Link a mapa de situació

IDIOMA:
Català

ACTIVITAT GRATUÏTA.

IMPARTEIX:
Contes infantils. Carme Glez. Banyes monstreCarme Glez
Fa uns anys que vaig retrobar un camí que havia deixat oblidat en la infantesa, un camí que deien que no portava enlloc. El vaig seguir inspirada pel seu instint i vaig fer de les històries el meu corser i la meva armadura. Avui em passejo per la vida cavalcant en la veu i la paraula.
Sóc narradora oral: conto contes des de 2006, tant en català com en castellà, per a públic infantil, juvenil i adults. A biblioteques, centres cívics, centres culturals, cafès-teatre, petits teatres, bars, maratons i trobades de narració i allà on hi hagi oïdes disposades a escoltar.
Estic formada en Conteteràpia i Ludoformació: Conferenciant i talllerista.  Sóc dinamitzadora de riureteràpia i TERP: Taller Expressiu del Riure Profund; Monitora de temps de lleure i Practitioner PNL.