APRENEM DELS CONTES EN FAMÍLIA.

Centre Cívic Can Borrell de Mollet del Vallés

Taller quadrimestral que va començar el dimarts 14 d”octubre, dintre del programa OBRIM FINESTRES, que proposa el Centre Cívic CAN BORRELL de Mollet del Vallès. Els tallers d’aquest programa són gratuïts, per gaudir-los en família. Si estàs interessat encara pots inscriure’t.

Aprenem dels contes en famíliaQuè és el programa OBRIM FINESTRES?
És un programa pensat perquè pares, mares, fills i filles gaudiu d’activitats lúdiques, formatives, educatives i culturals, en família.
Totes les activitats dintre d’aquest programa SÓN GRATUÏTES.

En què consisteixen els tallers APRENEM DELS CONTES EN FAMÍLIA?
Els contes no són únicament un entreteniment. A través d’ells es poden aprendre moltes coses: que els problemes són una cosa normal a la vida, que tenim eines i capacitats per superar-los, que els protagonistes tenen emocions molt semblants a les nostres, que les podem reconèixer i donar-les sortida sanament…
Aprenem a escoltar, a imaginar, a pensar, a ser crítics, a raonar, a començar a donar sentit al discurs que es vol expressar…

A qui va dirigit:
A nens i nenes entre 3 i 6 anys, acompanyats de al menys un adult: pare, mare i/o tutor.

Quan:
Dimarts de 17:30h a 18:30h.
Quadrimestre: Del 14 d’octubre de 2014 al 10 de febrer de 2015

Dinamitza:
Carme Glez
Narradora oral – Contacontes. Conteterapèuta. Ludotrainer d’activitats pel desenvolupament humà. Riureterapèuta. Monitora de temps de lleure.

Com inscriure’s:
El dia d’inscripció va ser el passat 19 de setembre, però com encara queden places lliures, si us voleu apuntar ho podeu fer:
a) Si esteu donats d’alta i teniu la contrasenya, ho podeu fer online.
b) Si no, podeu passar directament pel pel Centre Cívic. Obert de dilluns a divendres de 15:15 a 21:30h.