MUNT DE MOTS 2013

4t Festival de Narració oral de Barcelona

Què amaguen els contes. 23.10.13El dimarts 22 d’octubre de 2013, a les 19:00h, en la Biblioteca Sant Antoni – Joan Oliver de Barcelona, vaig donar aquesta xerrada-taller amb un munt de públic atent.

La xerrada estava inclosa dintre de la programació del 4t FESTIVAL DE NARRACIÓ ORAL DE BARCELONA: MUNT DE MOTS.
http://www.muntdemots.org/2013/

Sobre la Xerrada-Taller:
QUÈ AMAGUEN ELS CONTES
Els contes no són només una eina d’entreteniment, són proveïdors de recursos pel desenvolupament infantil i eines de coneixement intern. Els contes mai són el que semblen, parlen amb el seu llenguatge màgic-simbòlic que arriba directament a l’inconscient, al nen interior que tots portem dintre, per això els contes no tenen edat, com a obra d’art que són, s’adapten al desenvolupament intel•lectual del que els escolta. Aquesta conferència-taller proposa retrobar aquests símbols i el seu significat. Què s’amaga sota l’aparença innocent del contes i recuperar la seva saviesa ancestral.

Conferencia. Qué esconden los cuentos

DIRIGIT A:
Totes les persones que estiguin interessades. Pares/Mares, narradors i narradores amb i sense experiència, professionals de l’educació: professors, educadors, monitors… Qualssevol persona interessada.

QUAN:
Dimarts 22/10/13; 19:00 h.

DURADA:
1h 15′

ON:
Biblioteca Sant Antoni-Joan Oliver
C. Comte Borrell, 44-46; Barcelona
Tel. 93 329 72 16
Metro: L3: Poble Sec; L2: Sant Antoni
Bus: 20, 24, 37, 64 i 91
Link a mapa de situació

IDIOMA:
Català

ACTIVITAT GRATUÏTA.

IMPARTEIX:
Narración oral. Adultos. Carmen Glez. Cuentos Posada AlmayerCarme Glez
Fa uns anys que vaig retrobar un camí que havia deixat oblidat en la infantesa, un camí que deien que no portava enlloc. El vaig seguir inspirada pel meu instint i vaig fer de les històries el meu corser i la meva armadura. Avui em passejo per la vida cavalcant en la veu i la paraula. Sóc narradora oral: conto contes des de 2006, tant en català com en castellà, per a públic infantil, juvenil i adults. A biblioteques, centres cívics, centres culturals, cafès-teatre, petits teatres, bars, maratons i trobades de narració i allà on hi hagi oïdes disposades a escoltar.
Estic formada en Conteteràpia i Ludoformació: Conferenciant i talllerista. Sóc dinamitzadora de riureteràpia i TERP: Taller Expressiu del Riure Profund; Monitora de temps de lleure i Practitioner PNL.